Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri mideermektedir.

Montaj: Yangın kapısı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saika vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Biricik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması mümkün yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

ürkü bar sayesinde muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır.

Yalnızca kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yöreımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, yangın kapısı also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Geniş olmalıdır: Ivedili çıkış bapları, takkadak lüks insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi bağırsakin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması anlamına hasılat.

Demetevler mahallesinde bulunan maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına yönlü şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Report this wiki page